Camiseta Week Day

Ja fa uns dies que no paso per aquí però he estat una mica liada… Encara que aquesta camiseta ja la tenia llesta la setmana passada no vaig poder conectar-me ni per a escriure una entrada exprés, sobretot perquè feia uns dies de pluja horrorosos i no tenia fotogràf. I com veureu les fotos han estat auto fotos i a més d’interior… no tinc remei jeje però volia publicar aquesta setmana si o si ja que feia masses dies que no ensenyava res.

Ya hace unos días que no paso por aquí pero he estado muy liada… Aunque esta camiseta la tenía la semana pasada lista no pude ni conectarme ni para escribir una entrada exprés, sobretodo porque hacia unos días muy malos con lluvia horrorosa y no tenía fotógrafo. Y como veréis las fotos son auto fotos y además en interior… no tengo remedio jeje pero quería publicar esta semana sí o sí  que ya hacía demasiados días que no enseñaba nada.

img_20180128_114035_413950751743.jpg

Ara ja us puc ensenyar amb unes fotos, la tela es la primera que faig servir del conjunt que vaig posar a #12meses12telas el Sarao que ha muntat marujadas de peluchona.

Ahora ya os la puedo enseñar con unas fotos, la tela es la primera que uso del conjunto de telas #12meses12telas el Sarao que ha montado marujadas de peluchona.

He fet servir el patró Week Day de la revista Ottobre 5/2017, l’única modificació ha estat allargar les mànigues i el llarg perque volia una camiseta més completa en aquest sentit ja que les comprades totes em van més curtetes i ja que me la faig jo, doncs al meu gust 😉

He usado el patrón Week Day de la revista Ottobre 5/2017, lo único que he modificado ha sido alargar mangas y largo porque quería una camiseta más completa en este sentido ya que las compradas todas me van cortitas y ya que me la hago yo, pues a mi gusto 😉

El dibuix gran el vaig posar darrera perque vaig pensar que em cansaria molt de tant veure’l i ara m’arrepenteixo una miqueta… encara tinc tela així que algo podré fer… Estava en uns dies conservadors, aixó va a dies que li farem.

AnnaWay_7864

El dibujo grande lo puse detrás porque pensé que me cansaría mucho de tanto verlo y ahora me arrepiento un poquitín… aún tengo tela así que algo podré hacer… Estaba en unos días conservadores, eso va a días que le vamos a hacer.

 

AnnaWay_7868

*Enllaço amb #mimi del club malas cusutreras , amb  Fans Ottobre  i demà enllaçaré amb Our sewing world

*Enlazo con #mimi del club malas cusutreras , con Fans Ottobre y mañana enlazaré con Our sewing world  

Espero que us agradi tant com m’ha agradat fer-la a mi.

Gràcies per llegir-me

Fins aviat

Espero que os haya gustado tanto como me ha gustado a mi hacerla.

Gracias por leerme

Hasta pronto

 

 

13 comentarios en “Camiseta Week Day

Deja un comentario