Short (Patrones de mujer)

IMG_8123

Avui una costura molt estiuenca, com ha tornat la calor després d’uns dies de pluja, em ve de gust ensenyar-vos uns shorts que em vaig cosí fa uns dies i vaig estrenar en un viatge per Tenerife.

No hi havia estat mai i va ser una experiència molt bonica. Vam voltar per tota l’illa i vam veure moltes coses però segur que ens en vam deixar unes quantes. Com es diu, sempre s’ha de deixar alguna cosa per a poder tornar 😉 El dia de les fotos vam estar al Teide, com compendreu em vaig canviar de roba per pujar peque recomanen roba d’abric però la veritat que veies gent anant amb pantalons curts i xancletes.

IMG_8127

Hoy una costura muy veraniega, como ha vuelto el calor después de unos días de lluvias me apetece enseñaros los shorts que cosí hace unos días y estrené en un viaje de vacaciones por Tenerife. 

No había estado nunca y fue una experiencia muy bonita. Fuimos por toda la isla y vimos muchas cosas pero seguro que nos dejamos unas cuantas. Como se dice, siempre tienes que dejar algo para poder volver 😉 el día de las fotos estuvimos en el Teide, como comprenderéis yo me cambié de ropa para subir porque recomiendan ropa de abrigo pero la verdad es que se veía gente con pantalones cortos y chanclas.

IMG_8128

Aquest és un patró de Patrones de Mujer amb un video tutorial i tot. Molt fàcil de seguir i molt fàcil de cosir, us animo a veure’l i a fer-los.

Este es un patrón de Patrones de Mujer con un vídeo tutorial y todo. Muy facil de seguir y muy facil de coser, os animo de verlo y de hacerlo.

IMG_8124

Com podreu notar la diferència de moré entre els braços i les cames, ja ho he comentat alguna vegada que no tinc la costum de portar pantalons curts, hi hauré de posar remei…

La motxilla és una que vaig fer i podeu veure aqui .

Como podréis notar la diferencia de moreno entre los brazos y las piernas, ya lo he comentado alguna vez que no tengo la costumbre de llevar pantalones cortos, tendré que poner remedio…

La mochila es una que hice hace un tiempo y la podéis ver aquí .

IMG_8133

Va ser una sessió fotogràfica molt divertida, vam començar a fer el ruc i ens girem i hi ha un grup de gent extrangera imitant-nos o copiant-se les fotos que feiem jajaja Molt divertit!!

Fué una sesión fotográfica muy divertida, empezamos a hacer el tontito y nos giramos y habia un grupo de gente extrangera imitandonos o copiando las fotos que haciamos jajaja Muy divertido!! 

IMG_8026

Enllaço amb #mimimalascostureras del club de malas costureras

Espero que t’hagi agradat i gràcies per pasar-te per aqui. 😚😚

Fins aviat,

Enlazo con #mimimalascostureras del club de malas costureras

Espero que te haya gustado y gracias por pasarte por aquí.😚😚

Hasta pronto,

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s