Vestido/ túnica LUAR

Avui us ensenyo el vestit/ túnica Luar de Imilce de Manos revoltosas, fa un temps va fer un CC i no el vaig poder seguir, tenia pendent de cosir-lo, fa uns dies vaig tornar a veure’l per la xarxa i per fi ho he pogut fer.

Hoy os enseño el vestido/túnica Luar de Imilce de Manos revoltosas, hace un tiempo que hizo un CC y no lo pude seguir, tenía pendiente de coserlo, hace unos días volví a verlo por la red y por fin lo he podido hacer.

img_7981.jpg

Vestido Luar (Manos revoltosas)

M’agrada molt la forma que té amb aquests pics i he cosit les mànigues a 3/4, perquè no em decidia del llarg, sempre estic a temps de tallar-les 😉 El coll al ser bastant obert he volgut fer-lo tirant a ample per experimentar i no em desagrada el resultat.

Me gusta mucho la forma que tiene con estos picos y he cosido la manga 3/4, porque no me decidia del largo, siempre estoy a tiempo de cortarlas 😉 El cuello al ser bastante abierto he querido hacerlo tirando a ancho para experimentar y no me disgusta el resultado.

IMG_7980

Aquesta tela és un tros de Kilotela Reus, fa dies que rondava per casa. No em va agradar a primera vista però crec que per al vestit li escau. Aquest patró admet les mànigues d’un altre color o contrast però no he trobat cap blau que hi encaixes i posar-les negres o blanques no em feia el pes pel que ho he fet amb la mateixa tela ja que en tenia suficient.

Esta tela es un trozo de Kilotela Reus, hace unos días que estaba por casa. No me gustó a primera vista pero creo que para el vestido le va. Este patrón admite las mangas de otro color o contraste pero no encontré mingún azul que encajara y ponerlas negras o blancas no me hacia el peso por lo que lo he hecho todo de la misma tela ya que tenía suficiente.

img_7974.jpg

Picos laterales

Ja sé que no queda molt bé amb pantalons llargs però si faig les fotos ensenyant les meves cames nencessitarieu unes ulleres de sol de lo blanques que les tinc. Més endavant ja serà una altra cosa però de moment amagadetes. jaja

Ya sé que no queda muy bien con pantalones largos pero si hago las fotos enseñando mis piernas necesitaríais unas gafas de sol de lo blanca nuclear que las tengo. Más adelante ya será otra cosa pero por ahora escondiditas. Jaja

IMG_7990

El pobre ens esperava pacient a que acabéssim amb les fotos, es porta tan béeee. És un sol!!
El pobre nos esperaba paciente a que acabaramos con las fotos, es tan bueno. Es un solete!

Com és dimecres enllaço amb el club de malas costureras #mimi

Feliç dia. Sempre hi ha una bona raó per a disfrutar.

Fins aviat
Como es miércoles enlazo con el club de malas costureras #mimi
Feliz día. Siempre hay una buena razón para disfrutar.
Hasta pronto

Actualitzo per enllaçar amb our sewing world

Actualizo para enlazar con our sewing world

2 comentarios en “Vestido/ túnica LUAR

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s