Moneder de suro

Avui us ensenyo un moneder amb tela de suro, no pensava que m’agradés tan el resultat com cosir-ho, ha estat molt fàcil.

És una tela que no dóna cap problema alhora de cosir, m’ha encantat! Si no l’heu provat, feu-ho sense prejudicis perque us sorprendrà. Avui he vist que es poden fer cinturons, bosses i mil coses més… i m’ho estic pensant…

Hoy os muestro un monedero con tela de corcho, no pensaba que me gustara tanto el resultado como coserlo, ha estado muy fácil.

Es una tela que no da ningún problema a la hora de coser, me ha encantado! Si no lo habéis probado, hacedlo si prejuicios porque os sorprenderá. Hoy he visto cinturones, bolsos y mil cosas más… y me lo estoy pensando…

El patró l’he tret d’un llibre amb tot de projectes de suro, costura con tela de corcho de l’editorial Drac. Hi ha 25 projectes diferents molt interessants.

He fet alguna modificació ja que a última hora li he afegit una tapeta exterior perque se m’obria tota l’estona i a la bossa no anava gens segura que no se’m caigués res i li he afegit un altre departament al radera del moneder.

El patrón lo he sacado de un libro con todo de proyectos de corcho, costura con tela de corcho de l’editorial Drac. Hay 25 proyectos diferentes muy interesantes.

He hecho alguna modificación ya que a última hora he añadido la tapeta exterior porque se me abría todo el rato y en el bolso no iba nada segura de que no se me cayeran las cosas y le he añadido un departamento detrás del monedero que no llevaba.

Porta dos snaps vermells de snapclic a conjunt amb la costura per a donar un toc de color, el de la tapeta de fora és una estrella i el del moneder és el clássic. He convinat dos tipus de suro, el moneder i el separador interior és el xispejat negre que era una mica més fi i l’altre el de suro tipus mosaic, tot del mateix color.

Ha estat una entrada feta una mica rara perque volia participar al primer dimecres de #mimi del club de las malas costureras que consta de costures fetes per tu i per a tu.

dav

La tela es d’un taller local de Valls.

Espero que us hagi agradat tant com a mi m’ha agradat fer-ho.

Gràcies per llegir-me 😉

dav

He puesto dos snaps rojos de snapclic a conjunto con la costura para darle un toque de color, el de la tapeta exterior es una estrella y el del monedero es el clásico. He combinado dos tipos de corcho , el monedero y el separador es el jaspeado negro que era un poco más fino y el otro de corcho tipo mosaico, todo del mismo color.

Ha sido una entrada hecha un poco a lo loco porque quería participar en el primer miércoles de #mimi del club de las malas costureras son las costuras que haces para ti y por ti.

La ropa es de un taller local de Valls.

Espero que os haya gustado tanto como a mi me ha gustado hacerlo.

Gracias por leerme 😉

Actualitzo per enllaçar amb our sewing world

Actualizo para enlazar con our sewing world

12 comentarios en “Moneder de suro

  1. M’encanta!! T’ha quedat perfecte!! Pareix complicat de fer, però si dius que ha estat fàcil m’ho hauré de pensar perquè aquesta tela m’estira molt… Tant de bo t’animis a fer més projectes amb aquesta tela, així agaf idees! Jijiji 😉 Besets guapa! I gràcies per enllaçar a Our Sewing World!

    Le gusta a 1 persona

    • Moltes gràcies, de veritat que es molt fàcil de cosir, no necessites cap artilugi raro amb el prensateles normal i agulla normal es pot cosir sense problemes. En aquest llibre hi ha 25 idees i la veritat que totes estan molt bé. Encantada de poder enllaçar i que difundiu tot el que és fet a mà.

      Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s