Pantalons Funny Legs

Els que em seguiu a Insta ja els haureu vist i els que estaveu a la gran festa del Gari també ;-). Va ser una gran festa amb totes les lletres, ens ho vam passar molt bé i els més petits més encara. D’això es tracta, no?

Los que me seguís en Insta ya los habréis visto y los que estabáis a la gran fiesta de Gari también ;-). Fué una gran fiesta con todas las letras, nos lo pasamos muy bien y los más pequeños aún más. De eso se trata,¿no?

Quan vaig veure la nova revista Ottobre nens, el patró que em va cridar l’atenció va ser aquest però no trobava el moment per a posar-lo a prova sens dubte un aniversari es mereix una estrena de patró, no veureu fotos amb model perque era un regal i aquell dia estava molt enfeinat jugant (a veure si n’hi puc fer alguna algún dia… ) Van quedar molt divertits. Una costura bastant fàcil i molt resultona.

Cuando ví la nueva Ottobre niños, el patrón que me llamó más la atención fué este pero no encontraba el momento para ponerlo a prueba sin duda un cumpleaños se merece un estreno de patrón, no veréis fotos con modelo porque al ser un regalo ese día estaba muy ajetreado jugando ( a ver si le puedo hacer alguna algún día…) Quedarón muy divertidos. Una costura bastante fácil y muy resultona.

Com que no podia faltar una corona aquest dia tan especial i la festa estava ambientada al Mic, doncs una corona ben xula del Mic va caure també amb un mocador de casteller no hi podia faltar la faceta castellera de la família.

Como no podía faltar una corona en ese día tan especial y la fiesta estaba ambientada con el Mic, entonces una corona bien chula del Mic cayó también con un pañuelo de castillero no podía faltar esta faceta castillera de la família.

Per acabar una pissarra molona castellera de la #CJXV. I com cantaven: Joves, Joves, Joves i Joves…

Para terminar una pizarra molona castellera de la #CJXV. Y como cantaban: Joves, Joves, Joves i Joves…

Les robes dels pantalons son uns retalls de tela jersei que tenia per casa els punys i les «butxaques» i la tela dessuadora vaig aprofitar una nova que no ens l’haviem possat mai i estava plorant peque aquest color clar no va caure en gràcia.

Les teles de la corona, retallets dels diferents colors que van anar molt bé.

La pissarra, tela de pissarra comprada a Reus i la vermella amb puntets blancs de Kilotela de Reus, el biaix dels encants un dia que vaig anar.

Enllaço amb Menuda inspiración de la Pnatigana i Fans de Ottobre, actualitzo per enllaça a oursewingworld

Espero que us hagi agradat tant com a mi m’ha agradat fer-ho.

Gràcies per llegir-me 😉

Las telas de los pantalones son unos retalillos de tela jersey que tenía por casa los puños y los «bolsillos» y la tela de sudadera aproveché una sudadera nueva que tenía por casa que no nos la habíamos puesto nunca y estaba llorando porque este color claro no cayó en gracia.

Las telas de la corona, retalillos de los diferentes colores que me fueron muy bien.

La pizarra, tela de pizarra comprada en Reus y la roja con puntitos blancos de Kilotela Reus, el biés dels encants un día que fuí.

Enlazo con Menuda inspiración de la Pantigana y Fans de Ottobre, actualizo para enlazar a

oursewingworld

Espero que os haya gustado tanto como a mi me ha gustado hacerlo.

Gracias por leerme

4 comentarios en “Pantalons Funny Legs

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s