Magdalenes de Poma i xocolata

Magdalenes de Poma i xocolata

Aquesta recepta me l’ha van demanar ahir ja que a l’entrada de la Cartereta per volar pels núvols vaig posar unes fotos de les magdalenes que vaig fer, és molt fàcil de fer a veure si us animeu a fer-les i m’envieu les fotos. A disfrutar!!

Esta receta me la pidieron ayer ya que en la entrada de la Cartereta per volar pels núvols puse unas fotos de las madalenas que hice, es muy facil de hacer a ver si os animáis a hacerlas y me enviáis las fotos. A disfrutar!!

En realitat es una recepta de muffins que he modificat una mica amb els complements, la vaig treure del blog la cuina de sempre, m’encanten les receptes que fa visiteu-lo que trobareu coses molt interessants tan en dolç com en salat.

En realidad es una receta de muffins que he modificado un poco con los complementos, la saqué del blog la cuina de sempre, me encantan las recetas que hace visitadlo que encontraréis cosas muy interesantes tanto en dulce como en salado.

INGREDIENTS/ INGREDIENTES
250gr. farina fluixa, harina floja
5 ous, huevos
220gr. sucre, azúcar
50gr. llet, leche
180gr. oli d’oliva suau, aceite de oliva suave
18gr llevat químic ( 1 sobre Royal),  levadura química ( 1 sobre Royal)
2 pomes , manzanas
Gotes de xocolata, gotas de chocolate
Ratlladura de mitja llimona, ralladura de medio limón

PREPARACIÓ/ PREPARACIÓN

Posar els ous i la sucre en un bol i batre-ho.

Poner los huevos y el azúcar en un bol y batirlo.

Quan estigui tot ben barrejat incorporar la llet, l’oli i la ratlladura de la llimona i seguir remenant.

Cuando esté todo bien mezclado incorporar la leche, el aceite y la ralladura de medio limón y seguir mezclando.

Després posar la farina i el llevat, que s’incorpori tot a la massa sense grumolls.

Después poner la harina y la levadura, que se incorpore todo a la masa sin grumos.

El següent pas es posar els complements, jo he triat posar ratlladura de dues pomes i gotes de xocolata ( he posat a ull, no tinc quantitat) . Ho barregem bé amb la llengua i ja tenim la massa preparada. Només queda posar els papers en un a safata i omplir-los uns tres quats del paper jo he posat unes gotes de xocolata per sobre. (m’han sortit unes 25 unitats, els meus papers eren una mica més petits del normal però en papers normals surten unes 15 unitats)

El siguiente paso es poner los complementos, yo he escogido poner ralladura de dos manzanas y gotas de chocolate ( los he puesto a ojo, no tengo cantidad). Lo mezclamos bien con la lengua y ya tenemos la masa preparada. Sólo nos queda poner los papeles en una safata y rellenarlas unos tres quartos del papel. ( Me han saludo unas 25 unidades, mis papeles eran un poco más pequeños de lo normal por lo que con papeles normales saldrán unas 15 unidades)

Es posa al forn preescalfat a 200ºC durant 20-25 minuts.

Se pone en el horno preesclfado a unos 200ºC durante 20-25 minutos.

IMAG2147[1]

I a disfrutar de les delicioses magadalenes!!

Y a disfrutar de las deliciosas madalenas!!

 

 

 

Anuncios

6 comentarios sobre “Magdalenes de Poma i xocolata

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s