BOSSA FEAN

IMG_6701

Hola a tots/es!

Per fi l’he acabat!!! Fa molts mesos que vaig començar la bossa Fean de Rojo Abadol. És una de les coses que tenia mig començades i les havia deixat apartada, per sort la Gemma em va ajudar perquè m’havia quedat estancada. Quina sort que tinc de comptar amb la seva ajuda.

IMG_6699

Per fi uns dies de sol per a poder fer fotos a l’aire lliure

Com veureu hi ha unes quantes modificacions, he posat cremallera per tancar la bossa, una butxaca exterior amb cremallera i a l’interior una amb cremallera i una altra sense. La versió que he fet és la que té dues  butxaques una a cada costat, no estan molt simètriques perquè això és el que té deixar un projecte a mitges i tornar-ho a agafar al cap de moooooolt de temps, que ja no recordes com ho vas plantejar però te el seu encant 😉

IMG_6704

A veure si l’obro i ensenyo l’interior

IMG_6710

L’interior amb un color ben viu per a contrastar el negre de fora

 

IMG_6706

Una foto més per veure la butxaca amb cremallera de fora que me la deixava i els cabells tots despentinats, això s’avisa fotógraf !!!

IMG_6708

Aquesta foto perque vegeu quina feinada vam tenir per fer alguna foto decent amb l’aire que feia jajaja

 

 

Ho enllaço amb RUMs

Teles: la negra és una loneta, la estampada Fucsia i la tela interior verda son de cotó. Totes comprades en una tenda física de Valls. El farcit per donar cos és estabilitzador.

 

Espero que us hagi agradat!

Anna

Hola a tod@s! 

Por fin lo he terminado!!!Hace muchos meses que comencé el bolso Fean de Rojo Abadol. Es una de las cosas que tenia empezada y les había dejado apartada, por suerte Gemma me ayudó porque me había quedado estancada. Que suerte tengo de contar con su ayuda.

Como veréis he hecho unas cuantas modificaciones, he puesto cremallera para cerrar el bolso, un bolsillo exterior con cremallera y en el interior uno con cremallera y otro sin. La versión que he hecho es el que tiene dos bolsillos uno a cada lado, no están muy simétricos porque esto es lo que tiene dejar  un proyecto a medias y volverlo a coger al cabo de muuuuucho tiempo, ya no recuerdas como lo planteaste pero tiene su encanto 😉

Lo enlazo con RUMs 

Telas: la negra es una loneta, la estampada Fucsia y la tela interior verde son de algodón. Todas compradas en una tienda física de Valls. El relleno para dar cuerpo es estabilizador.

Espero que os haya gustado!

Anna

 

12 comentarios en “BOSSA FEAN

    • Gracias Mara, hay unas cuantas paredes así donde vivo, por desgracia han abandonado muchas fabricas y casas en el barrio antiguo.
      Tienes que entrar dentro de la misma entrada para comentar, a veces cuesta encontrar como hacerlo pero lo conseguiste! Y me encanta encontrar nuevos comentarios 😉

      Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s