Un vestit pel petit de casa

Un repte per a les vacances de Nadal, cosir un «vestidet» per al Golfo, buscant i buscant per internet he tret idees per a fer-li una espècie d'»algo» per a que pugui sortir al carrer més tapadet.

Un reto para estas vacaciones de Navidad, coserle un traje para Golfo, buscando y buscando en internet he sacado la idea de hacerle una especie de «algo» para que salga más calentito por la calle.

IMG-20160104-WA0002

No hi ha que dir que el model no volia col·laborar alhora de fer les fotos, aquestes son les úniques que es poden salvar jajaja i la cua no parava ni un moment!!

No hay que decir que el modelo no quería colaborar a la hora de hacer las fotos, estas son las únicas que se pueden salvar jajaja y la cola no paraba ni un momento!!

IMG-20160104-WA0001

No m’acaba d’agradar com li queda la part de la cua, es que és tan llarg que no volia fer-li curt i que tingués el culet destapat.

Porta un belcro a la part de la panxa i al coll porta un tancament de plástic dels que es posen a les motxilles. I és molt fàcil per a poder posar i treure. 

Ell està encantat!! Us ha agradat?

 

No me termina de gustar como le queda la parte de la cola, es que es tan largo que no quería hacérselo corto y que se le quedara el culito sin tapar.

Lleva un belcro a la parte de la barriga y en el cuello un cierre de plástico de los que se ponen para las mochilas. Y es muy fácil para poner y quitar.

Él está encantado!! Os ha gustado?

3 comentarios en “Un vestit pel petit de casa

  1. aaaaix m’encaaanta, està super guapo!! n’he de fer un pel meu per sortir al carrer i que sigui impermeable… però em falta temps! li he fet un parell de pijames, per que és molt fredolic, però el segon no va durar ni un dia sencer, uix! u_u’

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s